Herkkuja luonnosta – tunnista ja kesytä villiyrtit (2 krt)

Vaihda salaatti voikukkaan ja pinaatti nokkoseen tai vuohenputkeen – palkkiona parantunut kunto ja kulinaristinen nautinto. Kurssilla perehdymme kevätluonnon lähiruokaan eli syötävien kevätkasvien keruuseen ja monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin. Tutuiksi tulevat niin joka pihan rikkaruohot kuin harvinaisemmatkin herkut. Lauantaina paneudumme Jyvälässä lajituntemukseen ja kasvien käsittely- ja käyttömahdollisuuksiin sekä kokkaamme pienet yrttiherkut maisteltaviksi. Sunnuntaina teemme lajintuntemusretken lähiluontoon.

Yrttiherkkuainekset sisältyvät kurssimaksuun.

Opettajana Minna Puntala.

Viikonloppu 2.-3.6., lauantaina klo 12.00−16.00 ja sunnuntaina klo 12.00–14.00

Ryhmäkoko 8-10

Hinta: 39 €

Jyvälä Katso sijainti kartalta.

Ilmoittaudu kurssille (710301)